joukkueTarjoamme laadukkaat ja edulliset kotisivut urheiluseuroille, joukkueille ja yksilölajeja harrastaville tai ammatikseen urheileville. Palvelumme avulla urheiluseurat tai niiden edustajat saavat tehtyä kotisivut itse suoraan netissä nopeasti. Hinnoittelumme on varmasti yksi edullisimmista, sillä perustoiminnoilla varustetut urheiluseuran nettisivut maksavat vain alkaen 3,95 euroa kuukaudessa.

Kotisivupalvelumme avulla saat luotua näyttävät kotisivut joukkueen tarpeisiin. Voit luoda esittelyn joukkueen jäsenistä helppokäyttöisellä sivueditorilla. Kilpailuista tai otteluista on mahdollista luoda kattavat kuvagalleriat lataamalla kuvat sivuille muutamalla klikkauksella. Plus-paketin ominaisuuksin kuuluvalla kuvagallerian lisätoiminnolla galleriaan saa mukavasti lisäominaisuuksia, kuten ponnahdusikkunassa avautuvat kuvat.

Paljon ominaisuuksia urheiluseuran käyttöön

jaakiekkoKalenteri-lisäosalla voit päivittää sivuillesi esimerkiksi joukkueen treenit, ottelut tai muut tärkeät päivämäärät. Palautelomakkeella voi kerätä monenlaista tietoa, kuten esimerkiksi puulaakijoukkueen ilmoittautumiset turnauksiin.

Kotisivuille on mahdollista luoda rajaton määrä käyttäjätunnuksia, joten sivuston päivittämisen voi antaa useamman henkilön hoidettavaksi. Sivustoa on mahdollista päivittää mistä ja milloin tahansa, vaikka suoraan keskellä ottelutapahtumaa, sillä sivustoa voi päivittää myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Sivun avatessa osoitteeksi valitaan urheiluseurannimi.nettisivu.org. Osoitteen voi vaihtaa haluamakseen hankkimalla oman verkkotunnuksen eli domainin. Osoitteeksi voi vaihtaa esimerkiksi urheiluseura.fi

Kävijälaskuriksi palvelustamme löytyy valmiit lisäosat, joilla saa käyttöön Google Analytics kävijästatistiikan. Näiden lisäksi ominaisuutena löytyy mm. blogi/uutiset, kyselyt, muokattava sivupalkki ja yli 60 erilaista teemaa, joita voi muokata esimerkiksi taustakuvalla ja urheiluseuran väreillä ja logolla.

Sivuille on mahdollista lisätä videoita suoraan Youtubesta, joten esimerkiksi peli- tai ottelukoosteen saa lisättyä erittäin yksinkertaisesti liittämällä vain Youtube-videon osoitteen editoriin. Ohjelmistomme poimii videon automaattisesti ja se istuu sivuille juuri siihen kohtaan kuin haluaa.

Sivuja tilatessa kannattaa ottaa huomioon kahden eri palvelupaketin väliset erot ominaisuuksissa. NettisivuPerus-paketilla saa tehtyä perussivut ja NettisivuPlus-paketti kattaa kaikki palvelumme ominaisuudet.

Kotisivut nopeasti käyttöön

Rekisteröi kotisivut nyt ja ne ovat käytössä heti maksamisen jälkeen. Valitse sopiva palvelupaketti ja tilausjakson pituus joka seuralle parhaiten sopii. Tämän jälkeen pääset välittömästi muokkaamaan sivua ja ne löytyvät heti myös netistä. Valitse sopiva ulkoasu, muokkaa värit ja kuvat haluamaksesi ja lisää tekstiä. Näin yksinkertaisesti ovat helpot perussivut netissä.

Sivuja voit muokata koska tahansa haluamaasi suuntaan, sisältö pysyy aina muuttumattomana, vaikka erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja kokeilisi käyttöön. Asiantunteva asiakaspalvelumme antaa neuvoa ja ohjeita ongelmatilanteissa maanantaista perjantaihin, ellei kattavista oppaistamme löydy apua ongelmaan.

Aloita urheiluseuran tai joukkueen kotisivujen rakantaminen heti, saat sivut nettiin vain muutamassa minuutissa!