21.2.2016

Ilmoittamaton huoltotoimenpide

Käytämällämme palvelimelle suoritettiin ilmoittamattomia huoltotoimenpiteitä, mikä aiheutti asiakkaillemme katkoksen n. klo 10 – 15 välille.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta haittaa.

Palveluiden siirto omaan datakeskukseemme tapahtuu ensi kuussa, jolloin voimme välttyä kyseisiltä ongelmilta.

 

18.11.2015

Häiriöta verkkoyhteyksissä

Eilen Nettisivu.orgin käyttämällä Hollantilaisella palvelintarjoajalla oli ongelmia verkossaan, joiden takia palvelimiimme ei saanut yhteyttä. Ongelma näyttää nyt vihdoin ratkenneen, mutta emme ole vielä saaneet tiedotetta siitä, mikä oli ongelman syy – tai mitä palvelintarjoaja tekee estääkseen vastaavan tapahtumisen tulevaisuudessa. Meillä on myös suunnitelmissa siirtää palvelu pyörimään omaan datakeskukseemme Tampereelle ensi vuoden aikana, jotta vastaavat ongelmat on helpompi ratkaista tulevaisuudessa – valitettavasti palveluiden siirto ei ehtinyt tapahtumaan ennen tämänpäiväistä katkosta.

Olemme pahoillamme katkoksesta.

 

20.2.2015

Muutoksia hinnastossa

Nettisivu.org hinnasto muuttuu 1.3.2015 alkaen.

Uudet hinnat ovat:

  • NettisivuPerus 3kk: 14,85€
  • NettisivuPerus 12kk: 47,40€
  • NettisivuPlus 3kk: 22,35€
  • NettisivuPlus 12kk: 71,40€

Muutokset koskevat 1.3.2015 jälkeen tehtyjä ja uusittuja tilauksia. Aiemmin tehdyt tilaukset jatkuvat normaalisti tilausjakson loppuun asti.

Sivulle voi ostaa vielä lisäaikaa vanhoilla hinnoilla, kun tekee tilauksen ennen 1.3.2015. Tilauksen voi tehdä vanhan tilausjakson ollessa vielä voimassa, sillä uusi tilaus lisätään automaattisesti nykyisen tilauksen perään. Tilauksia halutessaan tehdä myös useita peräkkäin, jolloin tilausta voi jatkaa nykyisillä hinnoilla jopa useiksi vuosiksi eteenpäin.