yhdistyksen nettisivutNettisivu.org tarjoaa monipuoliset kotisivut yhdistysten käyttöön. Palvelumme soveltuu erinomaisesti monenlaisten yhdistysten käyttöön ja helppokäyttöisellä kotisivueditorilla  jäsenet voivat helposti päivittää tietoja kotisivuille.

Enää kotisivujen päivittäminen ei jää yhden henkilön harteille, vaan sivuille on mahdollista luoda tunnuksia rajaton määrä, joten oman tunnuksen saa tehtyä vaikka jokaiselle jäsenelle joiden avulla sivujen päivittäminen onnistuu mistä tahansa kellon ympäri.

Helppokäyttöiset kotisivut yhdistykselle

Tarjoamme yhdistysten käyttöön samat ominaisuudet kuin yrityksille. Palvelun laajojen ominaisuuksien ansiosta voitte tehdä juuri sellaiset kotisivut kuin tarvitsette. Hintakaan ei ole esteenä, sillä NettisivuPerus-kotisivut maksavat vain 3,95 euroa kuukaudessa 1 vuoden laskutusjaksolla. Sivuja on mahdollista päivittää helposti, tekstin ja liitetiedostojen lisääminen onnistuu suoraan nettiselaimella hallintapaneelista.

Eri vaihtoehtoja ulkoasuille

yhdistysNettisivuPerus-paketti tarjoaa edullisen tavan saada kotisivut välittömästi internettiin. Perus-paketin ominaisuudet riittävät hyvin pienten yhdistysten käyttöön, jotka eivät tarvitse kovin laajoja ominaisuuksia. Plus-paketin ominaisuudet riittävät jo hieman laajempiin sivukokonaisuuksiin ja valittavana on kymmeniä erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja joiden ulkonäköä voi vaihtaa suoraan hallintapaneelista. Taustaväri tai -kuva piristää sivuja jo huomattavasti ja sivujen yläreunassa olevan header-kuvan vaihtamalla nettisivuja voi elävöittää entisestään. Vaativimmille käyttäjlle on tarjolla mahdollisuus muokata sivujen ulkonäköä entistä laajemmin CSS-tyylitiedostojen avulla.

Kattavat lisäosat Plus-paketin tilaaville

NettisivuPlus tarjoaa siis kattavammin ominaisuuksia kuin NettisivuPerus-paketti. Levytilaa on varattuna 4 kertaa enemmän tiedostoille ja valokuville. Lisäosia löytyy huomattavasti enemmän joilla sivujen toimintaa voi laajentaa. Kävijälaskuriksi tarjoamme Google Analyticsin, joka on varmasti tämän hetken kattavin ominaisuuksiltaan. Valokuvagallerian toimintoa voi laajentaa Fancyboxin avulla, jolla valokuvat saa avattua ponnahdusikkunassa.

Palautelomakkeen avulla voi luoda mitä erilaisempia lomakkeita, kuten esimerkiksi jäseneksi liittymisen tai ilmoittautumisen tapahtumiin. Kalenterin avulla voi yhdistyksen nettisivulla ilmoittaa tapahtumista, kokouksista tai muista tärkeistä päivämääristä.

Myös blogin pitäminen on mahdollista ja artikkeleita voi luoda rajattoman määrän. Blogiominaisuutta voi käyttää myös kätevästi uutis- tai tiedotetoimintona kertomaan yhdistyksen ajankohtaisista asioista.