yrityksen kotisivutNettisivu.org kotisivupalvelu tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset kotisivut yrityksen tarpeisiin. Usein luullaan, että aloittelevan yrityksen nettisivut maksavat satoja euroja vuodessa. Meidän kauttamme sivut maksavat alkaen vain 3,95€/kk, joten saat sivut pystyyn vain muutamalla kymmenellä eurolla vuoden ajaksi.

Palvelumme kautta on mahdollista tehdä sivut itse nopeasti nettiin. Tarvitset vain yritystäsi tai palvelujasi kuvaavaa tekstiä ja halutessasi muutamia kuvia elävöittämään sivua. Yksinkertaiset perussivut saa pystyyn muutamassa minuutissa.

Perusominaisuudet

Yrityksen kotisivujen perusominaisuuksiin kuuluu normaalien sivujen lisäksi blogi. Blogiominaisuutta voi käyttää myös uutistoimintona, jolla voit viestittää sivuilla vieraileville asiakkaille tärkeistä asioista.

Peruskäytössä sivujen taustakuvan tai -värin voi vaihtaa suoraan hallintapaneelista. Samoin sivun yläreunaan tulevan header-kuvan voi vaihtaa juuri sellaiseksi kuin haluaa. Sivun reunalla olevaan sivupalkkiin voi liittää pelkän hiiren avulla erilaisia ”vimpaimia”, joissa voi näyttää esimerkiksi yhteistyökumppaneiden linkkejä, sivuston valikon, tekstiä, kalenterin, haku-toiminnon tai vaikkapa RSS-syötteitä mistä tahansa palvelusta.

Vaativammalle käyttäjälle ulkoasut on muokattavissa CSS-tyylitiedostojen avulla.

Lisäosilla lisää toimintoja

kotisivujen_ominaisuudetPalvelumme pitää sisällään myös monenlaisia lisäosisa, joilla kotisivujen toimintoja voi laajentaa. Tarjoamme esimerkiksi kävijäseurantaan Google Analytics-kävijäseurantapalvelun, jonka avulla saat tärkeää tietoa sivuillasi vierailevista käyttäjistä, kuten mm. mikä sisältö on kiinnostavinta ja mistä kävijät sivuillesi tulevat. Google Analyticsin avulla seuraat kätevällä tavalla sivujesi kävijävirtaa.

Valokuvien selaamisen löytyy Fancybox-lisäosa, jolla kuvat saa avautumaan ponnahdusikkunassa. Sosiaalisen median jakonapeilla sivuille voi lisätä esimerkiksi Facebook- ja Twitternapit, joilla sivujesi sisällön voi jakaa napin painalluksella sosiaalisessa mediassa. Kalenteri-lisäosalla voit merkitä esimerkiksi vapaita/varattuja aikoja tai muita tärkeitä päivämääriä joka on kotisivuilla kävijälle hyödyksi. Kyselyominaisuudella voit lisätä kotisivuille erilaisia kyselyjä, joilla voit kartoittaa mitä erilaisempia asioita jolla voit esimerkiksi kehittää yrityksesi toimintaa.

Yritykselle ehkäpä tärkein lisäosamme on palautelomake, jolla voit kerätä hyvin monenlaista palautetta. Palatelomake on erittäin monipuolinen ja sitä voi käyttää esimerkiksi tilauslomakkeena, joka välittää tilaukset suoraan sähköpostiisi.

Kaksi erilaista palvelutasoa

Tarjoamme yritysten käyttöön NettisivuPerus- ja NettisivuPlus-tason kotisivuja. Tasot eroavat toisistaan niin hinnoittelun kuin ominaisuuksienkin osalta. NettisivuPerus-paketti sopii loistavasti aloittelevien yritysten käyttöön, jotka tarvitsevat perustason kotisivut perusominaisuuksilla. Perustason sivut ovat edulliset ja ne maksavat vain 3,95€/kk 12 kuukauden tilausjaksolla.

NettisivuPlus-tason sivut tarjoavat laajemman määrän ominaisuuksia, kuten ulkoasuja, lisäosia sekä enemmän tallennustilaa kuville ja muille tiedostoille. Plus-tason sivuissa voi käyttää myös omaa verkkotunnusta.

Miksi yritys tarvitsee omat kotisivut?

yrityksen kasvuRiippumatta siitä minkä alan yritys on kyseessä, on kotisivuilla erittäin tärkeä asema markkinoinnissa. Potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa aina netistä, ja ellei yrityksesi sieltä löydy, olet vaarassa menettää asiakkaan kilpailijalle jolta nettisivut löytyvät. Tänä päivänä yrityksen on löydyttävä netistä. Mitä kattavammin tuotteet ja palvelut saat sivuille aseteltua, sitä paremmin ne toimivat.

Hanki nyt edulliset ja laadukkaat kotisivut kauttamme yrityksen tarpeisiin.