Lisää käyttäjätunnuksia sivulle

Jos sivuilla on useampi ylläpitäjä, voi jokaiselle tehdä helposti oman tunnuksen.

1. Kirjaudu hallintapaneeliin ja klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta kohtaa ”Käyttäjät”

Uusi_kayttaja1a

2. Klikkaa sitten kohtaa ”Lisää uusi”

Uusi_kayttaja1b

3. Lisää uusi käyttäjä alempaan kohtaan ”Lisää uusi käyttäjä” -otsikon alle

Uusi_kayttaja2

Lisää käyttäjälle seuraavat tiedot:

Käyttäjätunnus: Tunnus, jolla käyttäjä kirjautuu sisään. Käyttäjätunnuksen voi valita vapaasti, mutta sitä ei voi muuttaa myöhemmin.

Sähköposti: Käyttäjän sähköpostiosoite. Jokaiselle tunnukselle tarvitsee oman sähköpostiosoitteensa, joten sähköpostiosoite ei voi olla sama, kuin toisella käyttäjätunnuksella. Tähän osoitteeseen lähetetään myös aktivointilinkki, jota klikkaamalla saa salasanan.

Rooli: Valitse käyttäjälle rooli. Päätoimittaja on yleensä paras vaihtoehto. Päätoimittaja pystyy lisäämään ja muokkaamaan sivuja, mutta ei esimerkiksi lisäämään tai poistamaan käyttäjiä. Pääkäyttäjä antaa täydet ylläpitäjän oikeudet.

Klikkaa lopuksi ”Lisää uusi käyttäjä”.

 

4. Uuden käyttäjän sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistuslinkki.

Automaattinen sähköposti tulee yleensä perille muutamassa minuutissa ja on voimassa muutaman päivän. Uusi käyttäjä saa salasanansa klikkaamalla sähköpostiinsa tullutta linkkiä ja voi kirjautua saman tien sivujen hallintapaneeliin tunnuksellaan ja salasanallaan. Valmista!

 

Huom!


Kaikki sivujen ylläpitoon liittyvät sähköpostit ja tiedotteet, kuten maksuohjeet ja ilmoitukset sivutilauksen päättymisestä lähetetään erilliseen, asetuksista löytyvän ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen. Mikäli pääkäyttäjän sähköpostiosoite vaihtuu tai pääkäyttäjä vaihdetaan toiseen, pitää ylläpitäjän osoite päivittää myös asetuksiin.

Uusi_kayttaja3