Muokkain: Muokkaa ulkoasua

Sivujen ulkoasua on helppo muokata Muokkaimen avulla. Muutoksia tehdessä näet koko ajan miltä tekemäsi muutokset tulevat sivuillasi näyttämään. Esikatselunäkymän ansiosta muutokset kuitenkin näkyvät sivujesi kävijöille vasta, kun tallennat ja julkaiset ne. Muokkaimella voi täten kokeilla ja testailla ilman huolta sivujensa sekoittamisesta.

1. Kirjaudu sisään sivujen hallintaan ja klikkaa ylhäältä ”Ulkoasun muokkaus”

muokkain01

2. Vasemmalle aukeaa Muokkaimen valikko

Muokkaimesta voit vaihtaa esimerkiksi sivun nimen ja kuvauksen, värejä, asettaa taustakuvan tai osakekuvan ja muokata sivupalkin vimpaimia. Muokattavissa olevat ominaisuudet saattavat vaihdella käytössä olevan teeman mukaan.

muokkain02

3. Valitse muokattava ominaisuus

Klikkaa valikosta kohtaa jota haluat muokata, niin muokkausvaihtoehdot avautuvat. Esimerkkikuvassa vaihdetaan taustaväri ja otsikon väri.

muokkain03

4. Muokkaa asetukset

Muokkaa asetukset haluamaksesi. Tässä vaiheessa muutokset näkyvät vain itsellesi oikealla olevassa esikatselunäkyvmässä. Muutokset näkyvät sivujesi vieraille vasta kun tallennat ja julkaiset ne.

Esimerkkikuvassa sivun taustaväri ja otsikon väri on muutettu vihreiksi.

muokkain04

5. Tallenna asetukset

Kun olet tyytyväinen asetuksiin, tallenna ja julkaise muutokset sivullasi ylhäällä näkyvästä sinisestä painikkeesta. Julkaisun jälkeen muutokset näkyvät sivuilla. Valmista!

Jos et haluat tallentaa tekemiäsi muutoksia, poistu muokkaimesta ”Peruuta” -painikkeesta.

muokkain05