Tilaa lisäaikaa sivuille

Sivutilauksen uusiminen onnistuu sivujen hallintapaneelin kautta. Maksu suoritetaan tilausta tehdessä esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Nettisivujen tilauksen voi uudistaa milloin vain, myös kesken edellisen tilauskauden, sillä edellisestä tilauksesta käyttämättä jäänyt aika lisätään aina uuden tilauksen jatkoksi. Pakettia vaihtaessa (NettisivuPlus -paketista NettisivuPerus -pakettiin tai päinvastoin) kuluvasta paketista jäljelle jäänyt aika hyvitetään kiinteän kertoimen mukaan uuden tilauksen jatkoksi. Lisätietoa käyttöehtojen kohdassa 4.3.

1. Varmista, että pankkitunnukset tai luottokortti on helposti saatavilla

Maksu suoritetaan tilauksen teon yhteydessä. Tilausta voi nopeuttaa varmistamalla, että maksuvälineet ovat helposti saatavilla.

2. Siirry sivun ylläpitoon

Linkki ylläpitoon löytyy joko sivun sivupalkista tai aivan sivun alaosasta.

Hallintapaneeliin pääsee myös kirjoittamalla /hallinta/ sivun osoitteen perään, esimerkiksi http://testisivu.nettisivu.org/hallinta/

Mikäli tunnuksella on useita sivuja, pitää jokaisen sivun tilaus uudestaa erikseen kunkin sivun hallintapaneelista.

tilaus1

3. Kirjaudu sisään

Mikäli salasana on unohtunut, saa vaihto-ohjeet sähköpostiin ”Salasana hukassa?” -linkistä. Jos salasanan vaihdossa on ongelmia, ota yhteyttä ylläpitoon osoitteessa asiakaspalvelu@nettisivu.org

tilaus2

4. Siirry tilauslomakkeeseen

Siirtyminen onnistuu joko ”Tilaa tästä” -painikkeesta tai sivupalkista kohdasta ”Tilaus”

tilaus3

5. Valitse kotisivupaketti

Valitse, haluatko NettisivuPlus vai NettisivuPerus -paketin. ”Katso kaikki ominaisuudet” -kohdasta näkee vertailun pakettien ominaisuuksista.

Valitse lisäksi, haluatko 3kk vai 12kk tilausjakson ja klikaa ”Valitse” -painiketta.

tilaus4

6. Siirry maksamaan

Tarkista vielä, että oikea paketti on valittuna. Maksamaan pääsee ”Siirry maksamaan” -painikkeesta.

tilaus5

7. Valitse maksuvaihtoehto ja maksa tilaus

Valitse sopiva maksuvaihtoehto (esimerkiksi oma verkkopankki) ja siirry maksamaan klikkaamalla pankin tai maksuvaihtoehdon kuvaketta. Mahdollisissa verkkopankkia koskevissa ongelmissa ota yhteyttä omaan pankkiin.

tilaus6

 

8. Valmista!

Tilaus kirjautuu automaattisesti, kun siirryt maksamisen jälkeen takaisin Nettisivu.orgiin. Kuitti tulee sähköpostiin muutaman minuutin kuluessa.

tilaus7